Fedezd fel az angol nyelvtanulás új dimenzióját!

🌍 Magyar fejlesztésű és világszínvonalú
Büszkén mutatjuk be a piac legkorszerűbb angol nyeloktató szoftverét, mely hazánkban készült, de világszínvonalat képvisel.

A világ legnagyobb angol feladattára egy helyen, online!

Amellett, hogy hihetetlen mennyiségű gyakorló feladatot tartalmaz a 13 leggyakoribb feladattípusból, a szoftver még ki is javítja a hibáidat és belső ösztönzőkkel hajt téged a jobb nyelvtudás felé.

Az eszközfüggetlen felület garantálja, hogy bárhol, bármikor hozzáférhess a feladatokhoz.

A szoftver önmagában is kiváló, de most egy még vonzóbb ajánlattal készültünk számodra!

Ki más tudná jobban megmutatni a nyelvoktató szoftverben rejlő lehetőségeket, ha nem annak készítői?

Kihagyhatatlan ajánlatot adunk most annak a 10 leggyorsabb, angolt tanulni akaró embernek, akik megragadják ezt az alkalmat és jelentkeznek az oktatásra!

Ez tényleg egy vissza nem térő alkalom: A szoftver teljes körű használata mellé kapsz havi 4 ingyenes konzultációt a szoftver mögött álló angoltanároktól (persze szintén online!), akik a segítségedre lesznek az angol nyelv – és a szoftver – mester szintű elsajátításában.

🛎️ Több, mint 10.000 kérdés – Egy platformon! 🛎️

 • 5 Nyelvi Szint: Az alapfoktól a felsőfokig valamint külön üzleti középfok lesz segítségedre az angol tanulásban. Nálunk megtalálod a szükséges gyakorlati anyagokat!
 • 13 féle feladattípus: Olvasott szövegértés, hallott szövegértés, nyelvtan, szókincsfejlesztés, fogalmazás.
 • 1000+ feladat: Gazdagodj komplex és változatos feladattípusokkal, hogy magabiztosan fejlődj.
   
  A feladatok száma folyamatosan nő, nem fogsz kifogyni a kihívásokból!

  ⏳ Most profi oktatással! ⏳

 • Egyéni támogatás: Most nemcsak a szoftverhez lesz hozzáférésed, hanem havi 4 alkalommal kiváló minőségű oktatást is kapsz hozzá!
 • Angol nyelvfejlesztés & szoftverhasználat: Mélyítsd el a tudásodat angolból és tanulj meg minden trükköt a platform használatához, szakértő tanáraink vezetésével!

Kíváncsi vagy, hogy mivel fogsz tanulni? Pillants bele a szoftverbe!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Nézd meg a szoftver általános használatáról készült bemutató videót:

Limitált lehetőség: Csak az első 10 jelentkezőnek!

Kiemelt figyelmet és minőségi támogatást kívánunk biztosítani minden felhasználónknak. Éppen ezért csak korlátozott számú jelentkezőnek tudunk helyet garantálni ezen egyedülálló ajánlat keretében. Ne maradj le róla!

Hallgasd meg mit mondanak azok, akik már használták a szoftvert:

További motiváló történeteket találsz YouTube csatornánkon!

A szoftver teljeskörű használatának és a nyelvoktatásnak az együttes díja most csak 44.000 Ft/hónap! Nem csak a szoftver használatát tanítjuk meg, hanem profi nyelvfejlesztést is kapsz!

Az online magánoktatási szolgáltatás következőket tartalmazza: - Korlátlan egyéni hozzáférés az English Exam Tasks nyelvoktató applikációhoz. - Heti egy 90 perces online oktatás. - Az oktatás mindig egyénileg történik, tehát csak rád figyelünk. - Rendelkezésre állás, ami azt jelenti, hogy amíg a tanítványuk vagy, addig nem vállalunk a helyedre új tanítványt. - Folyamatos tananyag- és applikációfejlesztés, a te igényeidre is szabva. - Szüksége esetén (például vizsgázás előtt) extra konzultációs lehetőségek. - Ha sikeresen le is nyelvvizsgázol, akkor életre szóló ingyenes hozzáférésed marad az applikációhoz, hogy bármikor gyakorolhass!

Fontos továbbá, hogy az űrlap kitöltése NEM jelent azonnali megrendelést. Üzeneted beérkezése után felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a részleteket.

EET diák mentorálás kampány