Fedezd fel az angol vizsgafelkészülés új dimenzióját!

🌍 Magyar fejlesztésű és világszínvonalú
Büszkén mutatjuk be a piac legkorszerűbb angol viszgafelkészítő szoftverét, mely hazánkban készült, de világszínvonalat képvisel.

A világ legnagyobb angol vizsga feladattára egy helyen, online!

Amellett, hogy hihetetlen mennyiségű gyakorló feladatot tartalmaz a 13 leggyakoribb vizsgafeladat típusból, a szoftver még ki is javítja a hibáidat és belső ösztönzőkkel hajt téged a sikeres vizsga felé.

Az eszközfüggetlen felület garantálja, hogy bárhol, bármikor hozzáférhess a feladatokhoz.

A szoftver önmagában is kiváló, de most egy még vonzóbb ajánlattal készültünk számodra!

Ki más tudná jobban megmutatni a vizsgafelkészítő szoftverben rejlő lehetőségeket, ha nem annak készítői?

Kihagyhatatlan ajánlatot adunk most annak a 10 leggyorsabb, sikeres angol vizsgát tenni akaró embernek, akik megragadják ezt az alkalmat és regisztrálnak a mentorálásra!

Ez tényleg egy vissza nem térő alkalom: A szoftver teljes körű használata mellé kapsz havi 4 ingyenes konzultációt a szoftver mögött álló angoltanároktól (persze szintén online!), akik a segítségedre lesznek az angol nyelv – és a szoftver – mester szintű elsajátításában.

🛎️ Több, mint 7000 vizsgakérdés – Egy platformon! 🛎️

 • 5 Nyelvi Szint: Az A2-től a C1-ig terjedő szinteken, valamint külön B2 szintű üzleti angol tanulásban lesz a segítségedre. Nálunk megtalálod a szükséges gyakorlati anyagokat!
 • 700+ Vizsgafeladat: Gazdagodj komplex és változatos feladattípusokkal, hogy minden vizsgarészen magabiztosan teljesíts.
   

  ⏳ Most profi oktatással! ⏳

   

   

 • Egyéni támogatás: Most nemcsak a szoftverhez lesz hozzáférésed, hanem havi 4 alkalommal kiváló minőségű oktatást is kapsz hozzá!
 • Angol nyelvfejlesztés & szoftverhasználat: Mélyítsd el a tudásodat angolból és tanulj meg minden trükköt a platform használatához, szakértőink vezetésével!

Kíváncsi vagy, hogy mivel fogsz tanulni? Pillants bele a szoftverbe!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Nézd meg a szoftver általános használatáról készült bemutató videót:

Limitált lehetőség: Csak az első 10 jelentkezőnek!

Kiemelt figyelmet és minőségi támogatást kívánunk biztosítani minden felhasználónknak. Éppen ezért csak az első 10 jelentkezőnek tudunk helyet garantálni ezen egyedülálló ajánlat keretében. Ne maradj le róla!

Hallgasd meg mit mondanak azok, akik már használták a szoftvert:

További motiváló történeteket találsz YouTube csatornánkon!

A szoftver teljeskörű használatának és a mentorálásnak az együttes díja most csak 35.990 Ft/hónap, hűségidő nélkül!

A szolgáltatás ára havi 4x90 perc online oktatást foglal magába. Nem csak a szoftver használatát tanítjuk meg, hanem profi nyelvvizsga felkészítést, nyelvfejlesztést is kapsz!

Fontos továbbá, hogy az űrlap kitöltése NEM jelent azonnali megrendelést. Üzeneted beérkezése után felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a részleteket.

EET diák mentorálás kampány